Ryds Bilglass

18.09.202010:44 Bjorn Tore

Høsten 2020 ble vi franchisetaker i Ryds Bilglass-kjeden, og åpnet den lokale avdelingen av Ryds Bilglass. Hos Star Autoco Bodø, avdeling Ryds Bilglass, har vi ekspertkompetanse når det kommer til bilglass.

Reparasjon av glasskade

Har du fått steinsprang eller en annen liten glasskade på ruten? Da kan det mest sannsynlig fikses! Vi reparerer dine steinsprang, som gir stor besparelse for deg, miljøet, og forsikringsselskapet ditt. Vi ordner opp med forsikringsselskapet ditt, så bare sett deg ned å nyt gratis kaffe og Wifi mens du venter – reparasjonen tar bare en liten time.

Skifte av frontrute

Vi forsøker alltid å reparere en rute dersom det er mulig, men noen ganger går det ikke. I noen tilfeller er også ruten i så dårlig stand, at det er sikkerhetsmessig best å skifte hele ruten.

Vi har alltid rett rute til din bil, og du betaler kun egenandelen, som varierer avhengig av forsikringsselskap. Vi ordner opp med forsikringsselskapet ditt, og har selvfølgelig lånebil tilgjengelig mens ruten blir reparert.

Aquapel glasscoating

Vi tilbyr Aquapel coating av bilglass, som hindrer at vann og sørpe får festet seg på ruten. Coatingen er hydrofobisk, og gjør at vann raskt preller av ruten. Avhengig av bruk varer en Aquapel coating i ca. 4-6 måneder.