Vårt prisløfte

Våre servicemedarbeidere er eksperter på Mercedes-Benz og Subaru. De mottar spesialkursing fra produsentene, og arbeider med disse bilene hver dag. Dette er kompetansen gjør at vi kan hjelpe med å holde din Mercedes-Benz eller Subaru i best mulig, og sikreste stand, samtidig som bruktbilverdien bevares. Hos oss får du god og profesjonell service, og deler av høy kvalitet fra menneskene som kjenner bilene best.

PRISMATCH
11.01.202109:05 Andreas Moen Rottem

Dette er vårt prisløfte

Det skal ikke bare lønne seg for bilen, men også for lommeboken å velge et kompetent og spesialisert verksted. Våre priser skal være konkurransedyktige. Derfor gir vi deg et prisløfte på service og reparasjoner på alle Mercedes-Benz personbiler, EQ og varebiler; og alle Subaru-modeller.

Vi matcher altså prisen på tilsvarende service og reparasjon fra alternative verksteder dersom det skulle vise seg at prisen er lavere enn vår.

Kriteriene for prismatch

• Vårt prisløfte gjelder Subaru og Mercedes-Benz personbiler, EQ og varebiler.
• Tilbudet fra konkurrerende godkjent verksted på identisk reparasjon eller service, inkludert deler og arbeid, må kunne dokumenteres før bestilling.
• Det konkurrerende tilbudet må være nyere enn 5 uker, og komme fra samme region innen en radius av 80 kilometer fra vårt verksted.
• Prismatch har ikke tilbakevirkende kraft.